Solo Blog

Buscamos un vendedor (NL)!

marXact

marXact es eon jonge disruptieve startup. Puerta middel van de UNI-lijn wil marXact de grond weg en waterbouw wereld openen nieuwe manier laten meten. Puerta "het nieuwe meten" welke marXact introductor kan de landmeter weer focussen op zijn specialistische werk en kan de medewerker en het veld zelf veel meetwerk verrichten!

Puerta middel van innovatieve apparatuur, razendsnelle API-koppelingen en snelle desarrollo interno brengt marXact op rap tempo het nieuwe meten op de markt welke bestaande klanten zoals Heijmans, BAM Infra en Volker Wessels Telecom ayuda con una innovatieve manier de buitenruimgen en kaart .

Door de snelle groei es marXact op zoek naar een gedreven teamspeler welke in een technisch-commerciële functie mee wil werken aan deze disruprupt groei. Heb jij ervaring y affiniteit met Sales, Geo-ICT en bedrijven in de bouw, infra, Geo y GWW-sector? En vind jij het leuk om een ​​markt te veranderen? Lees dan vooral verder!

Ingeniero de ventas - FT - 40u p / semana - Standplaats: Hilversum

En la función, el ingeniero de ventas puede crear un equipo dinámico en la cartera de jehe eigen. Je benadert en advisert zelfstandig (nieuwe) klanten. Door te luisteren naar de wens van de klant en dat te koppelen aan onze producten weet jij met je enthousiasme de klant te voorzien van de juiste oplossing; het nieuwe meten!

De functie is zowel technisch als commercieel, er wordt daarin ook enige kennis van bijvoorbeeld landmeetkundige apparatuur of software verwacht evenals een drive om in alle facetten van het bedrijf mee te draaien wanneer nodig. Zo zal je niet alleen se reunió de verkoop bezig zijn maar sta je ook op beurzen, draai je mee op demo dagen en test en ontwikkel je mee aan de nieuwste oplossingen!

Wie ben jij?

  • Technische achtergrond (Landmeetkunde / Geodesie / GIS / ICT / WTB)
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Sterke commerciële en comunicartieve vaardigheden
  • Proactieve en resultanteatgerichte instelling
  • Een dienstverlenende houding, je speelt in op de behoeften en wensen van de klant
  • Werkervaring en de GWW / Infra / Bouw wereld
  • Ervaring cumplió (telefonische) adquisitie;
  • En het bezit van rijbewijs B en woonachtig op max een uur van Hilversum.
  • Niet op zoek naar een kantoorbaan en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Vloeiend Engels, Nederlands en bij voorkeur een derde of vierde taal (niet verplicht).

Wat biedt marXact?

Alon jonge startup biedt marXact een dynamische omgeving met veel doorgroeimogelijkheden en een open, eerlijk en direct team. Nosotros zien kansen en geven iedereen de mogelijkheid en zijn de haar element te groeien, luego gezamenlijk de groei van het bedrijf en de wens van de klant en 1 zetten. Vanzelfsprekend hoort daar naast flexibele uren en thuiswerkmogelijkheden ook een marktconform salaris, vervoer, telefoon, laptop en werk gerelateerde onkostenvergoeding bij!

Vul het onderstaande formulier in, geef aan dat je geïnteresseerd bent in de job en we nemen contact met je op!

Póngase en contacto con nosotros!